El Grup Enderrock ha posat en marxa una edició de la revista digital musical EDR específica per a les Illes Balears. Coordinada pel músic i gestor cultural mallorquí Pere Bestard, EDR Balears segueix la línia del setmanari EDR impulsat el desembre de 2013, però amb periodicitat quinzenal i dedicat únicament a l’actualitat musical de l’arxipèlag.

La voluntat d’Enderrock és seguir treballant en aquest format digital i en els propers mesos llançar una revista dedicada a la música del País Valencià.

Amb EDR Balears, el grup vol reforçar l’oferta informativa de l’escena musical illenca amb continguts interactius i multimèdia. La revista digital inclou estrenes exclusives, entrevistes, videoclips, novetats discogràfiques i agenda, a més d’edicions monogràfiques. EDR Balears es tramet cada dos divendres gratuïtament i de manera inicial a 75.000 adreces seleccionades de mailing (10.000 de les quals a les Illes Balears), al qual s’hi poden subscriure totes aquelles persones que ho vulguin.

El llançament de la nova capçalera digital per a les Balears es complementa amb la revista mensual Enderrock de juliol, que dedicarà un número especial a l’escena musical de l’arxipèlag, i l’edició illenca del concurs de grups emergents en català Sona9.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram