Coincidint amb la Diada de Sant Jordi s’ha posat en marxa un nou mitjà dedicat única i exclusivament al fet casteller, elDiariCasteller.cat, el qual té per objectiu acostar la realitat de les colles i esdevenir una finestra a la xarxa d’aquest àmbit. Es tracta d’un projecte de delCamp.cat,Nació Digital i el portalWebCasteller, proveïdor d’estadístiques castelleres.

Dirigit per Guillem Bargalló i Gerard Recasens, periodistes experts en la matèria, el nou digital comptarà amb un equip de col·laboradors i opinadors relacionats amb el fet casteller provinents d’arreu de Catalunya. El mitjà pretén ser un diari transversal on hi tinguin cabuda totes les colles, tant grans com petites. Una de les apostes de DiariCasteller.cat és la retransmissió en línia de les principals diades castelleres en format streaming.

El nou mitjà servirà de notícies del món casteller a totes les capçaleres vinculades al grup Nació Digital, i en paral·lel aglutinarà les informacions que aquestes ja produeixen relacionades amb el sector.

El DiariCasteller és el segon portal temàtic que presenta delCamp.cat, que el passat setembre ja va posar en marxa EsportsdelCamp.cat.