El programa sobre les arts escèniques a Catalunya, Escenaris, produït per Canal Terrassa Vallès i distribuït a través de la Xarxa de Televisions Locals (XTVL), celebra aquest dijous els 500 programes en antena amb una edició especial de repàs a la seva trajectòria. Escenaris, que s’emet des de l’any 2000, ha esdevingut el programa de televisió més veterà dedicat al món del teatre, la música, la dansa i el circ del país, amb un interès especial per les activitats que generen els teatres municipals. Des dels seus inicis, ha enregistrat més de 1.300 obres i ha entrevistat més de 400 actors.

Presentat per Laura Contreras, l’espai, de periodicitat setmanal i amb una durada de 25 minuts, s’emet tots els dijous, a les 23.05 h, per TV L’Hospitalet, Canal Terrassa Vallès, VOTV Vallès Oriental Televisió, Canal Nord Figueres, Vallès Visió, Menorca TV i CLIP TV; i a les 00.05 h per TAC 12, Canal Blau TV/Maricel TV, El 9 TV, GAVÀ Televisió, Conca TV, TV Badalona, Televisió de Girona, Penedès TV i m1tv.

Escenaris també es pot veure per internet al web xtvl.tv/escenaris, que es renovarà completament coincidint amb el programa número 500. A banda de poder veure cada capítol sencer, la principal novetat que oferirà serà la possibilitat de visionar els reportatges i les entrevistes de forma específica. El web també serà un aparador per al sorteig d’entrades d’espectacles. L’espai també es pot veure a la xarxa mitjançant la plataforma xiptv.cat.