Fa un mes i escaig, esRadio va deixar d’emetre a través de la TDT estatal a causa de l’obligada sortida d’Intereconomía, ja que emetia a través del seu múltiplex. Ara, Libertad Digital ha arribat a un acord amb Unidad Editorial per poder emetre a través d’un dels seus canals de ràdio de TDT.

L’acord suposa el retorn d’esRadio al MUX d’Unidad Editorial. L’emissora de Federico Jiménez Losantos va començar a emetre a la TDT a través de Veo 7, però a causa de les desavinences entre ambdós grups, l’octubre del 2010 va migrar al MUX d’Intereconomía, on es va mantenir fins al passat febrer.

Acord amb Radio Marca

Aquest no és l’únic acord al qual han arribat Libertad Digital i l’editora d’El Mundo. A partir del proper dissabte, el programa Marcador de Radio Marca també es podrà sintonitzar a tota la xarxa d’esRadio.

Segons assegura el grup de Jiménez Losantos en un comunicat, aquest és un acord “clau” que els permetrà “concentrar esforços en els programes d’autor d’esRadio i en la potenciació de la informació esportiva de Libertad Digital”. Per aquest segon propòsit han nomenat Vicente Azpitarte com a director de continguts esportius del grup amb el repte de convertir la secció esportiva del portal en “una referència a internet”.