El consell d’administració de Zeta ha nomenat Esther Tapia Sanz nova directora general de l’àrea de revistes del grup. El càrrec estava vacant des del passat estiu, quan Marta Ariño va plegar per fitxar com a nova consellera delegada de G+J.

Fins ara, Esther Tapia era country manager de la xarxa social financera Unience, a la qual es va incorporar el 2011 provinent de Hachette Filipacchi, on era directora general de nous mitjans. Enginyera en Telecomunicacions, anteriorment havia treballat 11 anys a Telefónica en funcions de desenvolupament de negoci, i els dos darrers com a directora de continguts de Telefónica Móviles.

“És un repte molt important per a mi en un entorn molt competitiu en què innovarem i buscarem nous models de negoci que ens permetin rendibilitzar els continguts de qualitat que generem”, ha afirmat Esther Sanz. Per a Zeta, les revistes són “una unitat estratègica per seguir competint en el mercat de les noves tecnologies i potenciar noves iniciatives impreses”, segons apunta el grup en un comunicat.