Lavinia continua reforçant l’àrea de serveis audiovisuals. El grup acaba d’incorporar Eulàlia Carbonell com a directora d’operacions de Lavinia Services. Carbonell, fins al febrer directora gerent de 8tv, arriba per reforçar una de les àrees de negoci més importants del grup, la qual forma una de les principals potes juntament amb els serveis end-to-end per a marques i la producció de continguts per a televisió.

La nova directiva té l’encàrrec de coordinar tots els processos de producció de Lavinia Service en els seus diferents àmbits d’actuació, i reforçar la qualitat i el servei que actualment s’ofereix als clients. Carbonell també supervisarà les operacions de les diferents delegacions territorials que el grup gestiona per als informatius de Mediaset.

En els darrers mesos, Lavinia ha fet diversos fitxatges per reforçar els serveis audiovisuals, entre els quals, al març, el del director general de l’àrea, Xavier de Pol, també provinent de Godó, on era director general audiovisual.

Eulàlia Carbonell es va incorporar al grup Godó el 1999, on abans de ser de directora gerent va desenvolupar diverses responsabilitats: va dirigir GDAPRO, productora de publicitat i continguts televisius, i va formar part de l’equip que va posar en marxa la cadena local Citytv (embrió de 8tv). Al febrer va ser acomiadada arran de les retallades implementades pel nou director general audiovisual, Ramon Rovira.

Anteriorment, Carbonell havia treballat a la productora Cromosoma com a directora de producció i productora executiva en diferents projectes.