Eva Cebrián ha estat nomenada directora de les cadenes musicals de la divisió radiofònica de Prisa a Espanya: 40 Principales, Cadena Dial, Maxima FM, M80 Radio i Radiolé. La filla del president executiu del grup substitueix Juan Carlos Chaves, que exercia el càrrec des de feia tres anys. Amb el seu nomenament, Eva Cebrián torna al grup on va treballar durant deu anys fins al 2003.

La nova directiva té per encàrrec “reforçar el lideratge” de les ràdios musicals de Prisa; potenciar els 40 Principals com a “gran contenidor de la cultura pop”; innovar en la creació de continguts i formats; implementar la transformació dels equips humans i les eines tecnològiques, i desenvolupar esdeveniments i iniciatives de valor dirigides a incrementar les audiències i els ingressos dels productes musicals.

“Les ràdios musicals de Prisa són líders des de fa dècades a Espanya i Amèrica Llatina. És des d’aquesta posició que tenim que afrontar les transformacions necessàries per seguir essent imprescindibles en un univers digital més exigent que mai. Eva Cebrián posseix el talent, els coneixements i l’experiència necessària per afrontar aquest repte amb garanties”, assegura Vicente Jiménez, director general de la Cadena SER i Prisa Radio a Espanya.

Trajectòria

Eva Cebrián va començar a treballar a Prisa com a directora de programes sindicats, desenvolupant el desenvolupament i la venda de la programació de la Cadena SER a l’Amèrica Llatina (1993-1996). Després com a coordinadora dels 40 Principales a Catalunya i Balears (1996-1999); subdirectora de 40 Principales (1999-2001), i finalment directora d’oci i entreteniment de Prisacom, on va dirigir la creació de Los40.com (2001-2003).

Posteriorment va marxar per ser directora general de l’Academia de Artistas d’Operación Triunfo, de Gestmusic (2003-2005), fins que va fundar Nablas Management per desenvolupar la carrera internacional de David Bisbal. L’octubre de 2007 es va incorporar com a directora de programes de RTVE, i el juny de 2010 va ser nomenada directora de l’àrea de cinema de la corporació, d’on va ser cessada l’abril de 2013.

Després, Cebrián va cofundar la consultora OnDemand Media, on va ser directora general, i també ha exercit com a consellera de l’agència creativa Social Noise, i directora de nous projectes i desenvolupaments de la productora Stage Entertaintment a Espanya.