El Govern ha nomenat la periodista Eva Pomares Latorre com a nova directora general de Difusió, àrea que deixa el Departament d’Economia i Hisenda i torna a dependre del de Presidència. Substitueix Ignasi Genovès i Avellana, qui va assumir el càrrec el juliol de 2021.

Eva Pomares era directora de comunicació i membre de la junta directiva d’Hortec Cooperativa des del passat maig. Anteriorment havia treballat durant gran part de la seva trajectòria com a redactora a El Punt, on es va incorporar el 1996.

A més, la nova directora general de Difusió ha col·laborat com a analista i tertuliana en diferents mitjans, com TV3, Catalunya Ràdio, SER Catalunya, Ràdio Estel, 8tv i RAC1.

Pomares també ha estat membre assessora de la Plataforma Seguretat Alimentària i Mitjans (SAM), de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària i l’Observatori de la Comunicació Científica de la Universitat Pompeu Fabra (2008-2013), i ha fet tasques d’assessorament a projectes, entitats i campanyes de comunicació locals de la Conca de Barberà.

En els seus inicis com a periodista, Pomares va col·laborar amb les publicacions El Triangle (1994), El Temps (1994) i Descobrir Catalunya (1998-1999).

Oriol Duran, nou secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió