La demanda contra El Confidencial, laSexta i eldiario.es no és l’única represàlia per part de Juan Luis Cebrián, que també ha vetat la col·laboració dels periodistes d’aquests mitjans amb els de Prisa i viceversa. Així, la direcció de la Cadena SER ja ha comunicat  al director d’eldiario.es, Ignacio Escolar que prescindeix dels seus serveis com a analista en la tertúlia dels dijous del programa Hoy por hoy.

“La raó no me l’oculta ningú, tampoc qui m’ha informat d’aquesta decisió”, ha assenyalat Escolar. “Les accions legals que ha anunciat Juan Luis Cebrián contra eldiario.es, laSexta i El Confidencial per publicar que la que aleshores era la seva dona apareix en els papers de Panamà han fet ‘incompatible’ la meva presència a la ràdio de Prisa. No puc seguir a la SER i em temo que no seré l’únic periodista ‘incompatible’ que sigui purgat per aquesta decisió de Cebrián”, ha afirmat el director d’eldiario.es, que havia col·laborat amb la SER des de 2006 (excepte quan va dirigir Público, el diari de Jaume Roures, amb qui Prisa porta anys d’enfrontaments).

I, de fet, com diu Ignacio Escolar, ell no és l’únic afectat. Cap periodista d’eldiario.es, El Confidencial i laSexta podrà col·laborar a partir d’ara en els mitjans de Prisa. A més, Cebrián ha prohibit als periodistes del grup que col·laborin en qualsevol dels tres mitjans demandats, segons informa PRNoticias. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram