El diari econòmic Expansión ha reforçat el seu equip digital amb la incorporació a la redacció central dels periodistes Amparo Polo, Roberto Casado i Clara Ruiz de Gauna, fins ara corresponsals a Londres (els dos primers) i Nova York.

Amparo Polo serà la responsable de desenvolupament digital del portal Expansión.com, amb l’objectiu d’accelerar l’impuls del mitjà i els seus continguts a la xarxa. Per la seva part, Clara Ruiz de Gauna serà la redactora en cap d’internet.

Finalment, Roberto Casado torna a la redacció de Madrid exercint de corresponsal econòmic, com a periodista especialitzat en anàlisi empresarial i moviments corporatius estatals i internacionals.

“Les noves responsabilitats de periodistes de tan destacada trajectòria i experiència internacional representen un important reforçament de l’aposta digital d’Expansión com a mitjà líder d’informació econòmica”, afirma Ana I. Pereda, directora d’Expansión.

“Hem llançat amb gran èxit la plataforma informativa per subscripció Expansión Premium, un pas molt important en la nostra aposta digital, i projectem posar en marxa noves iniciatives. Estic segura que seguirem aconseguint un gran creixement digital, amb la qualitat i rigor que sempre ha definit el nostre mitjà i la potència a internet d’Unidad Editorial”, afegeix.