El periodista Fernando Belzunce ha estat nomenat director editorial de Vocento, un càrrec de nova creació que engloba la responsabilitat sobre tots els diaris del grup –ABC i els regionals–, l’agència Colpisa, i els suplements i revistes, tant en format imprès com en digital.

Belzunce s’encarregarà de coordinar totes les redaccions i supervisar el bon funcionament de les diferents publicacions, així com de la posada en marxa de nous projectes editorial i el seu desenvolupament digital.

Fins ara Fernando Belzunce era director editorial de mitjans regionals i revistes de Vocento, càrrec que va assumir el setembre de 2018, quan va passar a formar part del comitè de direcció. El grup destaca que el directiu ha desenvolupat un “important paper” en la transformació digital de les redaccions.

El periodista va iniciar la seva carrera professional a El Correo l’any 2000, i posteriorment va ser director de la redacció central digital de Vocento (2008-2011), cap d’informació de l’agència de notícies Colpisa (2011-2013), director d’innovació i desenvolupament editorial (2013-2017), i subdirector editorial de mitjans regionals i revistes (2018).