Després de 25 anys i set mesos, Canal+ ha cedit el seu testimoni a #0, l’aposta televisiva generalista de Movistar+, que ha arrencat les seves emissions aquest dilluns al vespre. La graella, encara per completar amb algunes incorporacions pendents, està formada per espais d’entreteniment, humor, actualitat, documentals, ficció i esports.

Com a novetats, #0 presenta Likes, un magazine diari amb continguts d’internet i xarxes socials amb Raquel Sánchez Silva; el programa de reportatges Diario Vice, amb Dani Campos; Late Motiv, d’Andreu Buenafuente, estrenat fa tres setmanes, o Movistar Arena, un informatiu diari d’esports conduït per Dani Garrido i Joseba Larrañaga.

La nova cadena també emetrà Tabú, un nou espai documental de Jon Sistiaga; el docureality Maratón Man, amb el periodista Raúl Gómez, i la sèrie documental Guardianes de la història. Per la seva part, l’actualitat s’abordarà a Iñaki, amb Iñaki Gabilondo, i Resetea, a càrrec d’Estíbaliz Gabilondo.

#0 també farà adaptacions de la sèrie nord-americana Web Therapy, amb Eva Hache, Gonzalo de Castro, Quim Gutiérrez i Hugo Silva; del reality  La huida, i del talent show The Naked Choir, presentat per Dani Reus.

La nova cadena manté alguns espais de Canal+, com Ilustres ignorantes, i la majoria de programes esportius, entre els quals El día despuésFiebre MaldiniInforme Robinson o Generación NBA, a banda d’emetre el més destacat de les competicions del seu catàleg.

Amb el relleu, Movistar no mata del tot la marca Canal+, conservant la nomenclatura per als canals esportius de la plataforma. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram