El periodista Francesc Guillaumet ha estat nomenat nou director de La Mañana. El fins ara subdirector substitueix Ignasi Calvo, en el càrrec des de maig de 2018 (abans havia estat director-gerent del mitjà), que plega per ser nou cap de comunicació de la Diputació de Lleida a partir de l’1 d’octubre.

La vacant de Guillaumet com a subdirector l’ocuparà Xavier Manau, fins ara responsable de la creació dels perfils digitals i les xarxes socials de la capçalera.

Amb aquests dos nomenaments, l’editora Holder Solutions opta per “assegurar la línia de continuïtat en l’estil i els continguts del diari al temps que reforçar l’aposta del perfil digital”, en paraules de Jordi Solana, president-editor de La Mañana.

Francesc Guillaumet porta gairebé dues dècades al diari lleidatà, on va començar com a redactor de cultura. Després de deu anys de redactor en cap, el maig de 2018 va ascendir a subdirector.

“El coneixement profund que té Guillaumet de les dinàmiques de La Mañana i la qualitat del seu treball demostrat aquests anys garanteixen la naturalitat del relleu”, assenyala Solana.

Sobre Xavier Manau, el president-editor ressalta que “ubicar al capdavant de l’equip directiu d’un diari en paper a l’impulsor del seu projecte digital és un missatge clar de la nostra aposta pels nous formats”.