L’empresa Hispano Alemana de Finanzas e Inversiones en Capital, propietat del fons d’inversió alemany Axos MidCap, ha adquirit el 100% de les accions de GyJ España, editora de revistes com Marie Claire, Cosmopolitan, Muy Interesante, Mia o Ser Padres fins ara propietat del grup Bertelsmann.

“Estem convençuts que el contingut d’alta qualitat i l’excel·lent presentació que caracteritza els productes de la companyia continuarà trobant el seu públic i els seus lectors”, afirmava la setmana passada l’administrador d’Axos MidCap, Hans-Gereon Früh, en un comunicat.

“Tot i ser conscients que caldrà superar els desafiaments que es presenten en el món de la comunicació impresa i digital, el potencial de l’editorial –amb el seu actual equip directiu, les seves marques de renom i la competència editorial dels seus periodistes i la resta de professionals– ens fan ser optimistes sobre la nostra capacitat per aprofitar les oportunitats de desenvolupament que es presenten davant nostre”, afegia.

Bertelsmann va posar a la venda GyJ Espanya per concentrar les seves inversions en els mercats alemany i francès, segons va explicar a la plantilla al setembre. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram