Guionistes Associats de Catalunya i el Mercat Audiovisual de Catalunya han obert la convocatòria de la vuitena edició del Concurs de guió de projectes transmèdia. El termini per presentar projectes finalitza el 30 de setembre.

Els guardons distingeixen la idea, el contingut i el desenvolupament creatiu d’aquells projectes que proposin una narració a través d’un mínim de dues pantalles, plataformes o formats diferents per al seu desplegament i execució.

El concurs s’adreça a guionistes, realitzadors, productors, distribuïdors, creadors i narradors d’històries del món audiovisual. Els projectes poden ser de ficció, documentals o híbrids, han de ser originals i inèdits, i s’han de presentar en alguna de les llengües oficials de l’Estat.

Entre els finalistes s’escollirà un primer premi al millor guió de projecte transmèdia, dotat amb 2.000 euros. A més, la plataforma MiLAB de la Facultat de Comunicació Blanquerna desenvoluparà el dossier de producció de l’altre projecte finalista que inclourà l’elaboració d’un pla de treball, el pressupost i l’estratègia de finançament.