L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, presentarà una querella contra la periodista Anna Rocasalva, qui en una entrevista a Mèdia.cat denunciava que havia estat increpada públicament per dues regidores del PP arran d’un article publicat al juliol sobre la nau incendiada la setmana passada.

La denúncia, però, és per un altre passatge on la periodista fa esment a l’entrevista que va mantenir amb l’alcalde l’endemà. En concret, quan Rocasalva li va comentar que el dia abans un veí li havia dit que “potser estaria bé cremar la nau amb els negres a dins”. Segons explicava a Mèdia.cat, García Albiol “va contestar que era ‘normal’ perquè els veïns estaven molt farts de la situació que vivien diàriament però que eren ‘civilitzats’ i que mai se’ls acudiria fer una cosa així”.

“Mai he dit aquesta barbaritat”, afirma l’alcalde en un tuit on adjunta una captura del fragment de l’entrevista publicada a Metrópoli Abierta. “Els veïns no ho faran perquè són gent civilitzada. Però cal entendre que la gent està desesperada després de molts anys de viure una situació com aquesta, que és un conflicte diari”, és la resposta d’Albiol publicada en el seu dia al digital.

“Amb quatre morts, mentir així em sembla menyspreable”, rebla el polític del PP en la piulada.