El Periódico de Catalunya es reorganitza per reforçar-se de cara a una nova etapa. L’editora del diari ha nomenat la periodista Gemma Martínez com a nova directora adjunta. La fins ara subdirectora de Levante-EMV relleva Luis Mauri, qui ocupava el càrrec des de 2017, i que ara serà el responsable del nou hub de paper que gestionarà l’edició impresa, segons explica el mitjà. Per la seva part, Gemma Robles continua com a directora adjunta des de Madrid.

Martínez i Robles tenen l’encàrrec de culminar la digitalització d’El Periódico, donant especial rellevància a l’última hora i els continguts en profunditat i multimèdia.

En la nova estructura, el periodista Rafa Julve s’incorpora com a subdirector al capdavant dels continguts multimèdia, i s’afegeix a Carol Álvarez (+Periódico), Joan Cañete (opinió, participació i audiències) iBernat Gasulla (última hora). Xurxo Martínez continua com a responsable de producte digital.

En paral·lel, la redacció d’El Periódico s’organitza per atendre simultàniament les exigències de la immediatesa digital i els continguts per a usuaris registrats i els lectors del diari en paper. Marta López coordinarà l’àrea de Panorama amb la informació internacional (Laura Puig), política (Jose Rico) i econòmica (Rosa María Sánchez i Agustí Sala); Iosu de la Torre coordinarà l’àrea de Coses de la vida amb María Jesús Ibáñez a societat; i Ramon Vendrell coordinarà Icult (Julián García) i Extra (Eloy Carrasco). Per la seva part, Albert Guasch continua al capdavant d’esports, Ernest Alós d’opinió, Andreas González de tancament, Julio Carbó de l’edició gràfica, Ricard Gràcia de l’infografia, Joel Mercè del disseny, i Silvia Cobo de les xarxes socials.

El repte d’aquest equip és redissenyar el producte tant en digital com en paper.