La periodista Gemma Nierga tornarà a la tardor a TV3 amb programa propi: Els meus pares, una sèrie documental per conèixer els progenitors de persones populars i reconegudes (músics, esportistes, comunicadors, actors, etc.). El projecte es presenta com un homenatge “amable i emotiu” a aquests pares i mares i descobrir la influència que han representat en la vida personal i professional dels respectius fills i filles.

Nierga va debutar a TV3 el 1988 amb el programa Dit i fet, quan tenia 22 anys. Posteriorment, a principis dels anys 90 va presentar Pares i fills, Tothom per tothom i Tres senyores i un senyor (aquest últim amb Fina Brunet i Susanna Griso). Després de molts anys, la periodista va tornar de manera esporàdica a la cadena l’abril de 2017, en un capítol de Fora de sèrie, on entrevistava l’advocat i expolític Miquel Roca.

Gemma Nierga va ser acomiadada de la Cadena SER després de 30 anys al final de la passada temporada, i al setembre es va incorporar com a col·laboradora del programa El suplement de Catalunya Ràdio. A TV3 col·labora cada dimarts en el nou magazín de tarda Tot es mou.