El periodista Gerard Romero s’ha acomiadat del departament d’esports de RAC1. “Deixo la ràdio”, va anunciar dijous en un comunicat a les seves xarxes socials, donant per tancada la seva segona etapa a l’emissora de Godó, on ha estat 14 anys.

“Marxo perquè crec que és el moment i perquè ara no m’omplia prou. No us enganyaré”, ha confessat. El motiu que ha desencadenat l’adeu de Romero de RAC1 ha estat la decisió de deixar-lo fora de l’equip d’El Barça juga a RAC1, les retransmissions dels partits amb Joan Maria Pou. “La darrera decisió de la ràdio em va generar moltes preguntes, molts dubtes”, diu.

Davant d’aquest escenari, Romero afegeix que “hi he donat moltes voltes i al final he arribat a la conclusió que el millor per a tots era una sortida tranquil·la i obrir del tot una nova finestra”. Així i tot, reconeix que marxa “molt agraït”.

Un nou actiu a Twitch

En el mateix comunicat, Gerard Romero anuncia que deixa RAC1 per fer el salt a Twitch. “Sí, deixo la ràdio per posar tota la carn a la graella a Twitch”. El periodista de Vilanova i la Geltrú admet que “és arriscat”, però veu Twitch “com una finestra enorme i gegant que ja és el present i el futur”.

A Twitch, Romero dirigeix l’espai Jijantes FC des de desembre de 2020, on repassa l’actualitat del Barça, que barreja informació i entreteniment i que compta amb un gran nombre de seguidors. “La volada que ha agafat m’ha sorprès fins i tot a mi”, confessa en relació al creixement experimentat aquest estiu. El periodista vilanoví compta amb 242.300 seguidors a Twitter i 76.000 a Instagram.

Gerard Romero va iniciar-se en el món del periodisme a Canal Blau i va fer el salt a RAC1 el 2007. Després d’una primera etapa a can Godó va narrar els partits una temporada a Cadena SER Catalunya, i posteriorment va tornar per presentar el Fricandó matiner de RAC105 durant quatre mesos, i acabar recalant al departament d’esports de RAC1.