El grup Mediapro continua incorporant creadors de continguts de ficció. El darrer fitxatge és Fernando González Molina, director de pel·lícules com Fuga de cerebros, Tres metros sobre el cielo o Tengo ganas de ti, que torna a Globomedia, on va iniciar la seva carrera a la productora.

González Molina es reincorpora a la productora en qualitat de showrunner per desenvolupar projectes de ficció des de la seva fase inicial. La seva vinculació amb Mediapro forma part d’un acord global en què a més de crear noves sèries també desenvoluparà projectes cinematogràfics. El fitxatge no és en exclusivitat, doncs també realitzarà altres projectes amb els quals s’havia compromès prèviament.

Fernando González Molina va treballar durant anys a Globomedia en sèries com Un paso adelante, Los hombres de Paco (que va dirigir durant sis temporades), El barco o Luna, el misterio de Calenda, en les quals va exercir com a director i productor executiu.

“Em sento feliç per tornar al lloc on se’m van donar les primeres oportunitats i al que tant dec. Globomedia va ser per a mi el lloc on vaig dirigir la meva primera sèrie, vaig rodar la meva primera pel·lícula, un lloc al qual sempre m’he sentit emocionalment molt vinculat”, ha assenyalat González Molina.