iCat ha estrenat un programa per donar sortida a la informació relacionada amb el sector cultural davant la crisi provocada pel coronavirus, i alhora promoure el consum cultural des de casa. iCat des de casa s’emet de dilluns a divendres de 9 a 10 h, i es torna a emetre a les 18 h.

Tot i que l’equip de l’emissora està confinat i la programació està enregistrada (per la reorganització de les emissores de Catalunya Ràdio), els treballadors han posat en marxa aquest nou espai des de les seves cases fent teletreball. El nou espai està conduït pel periodista Albert Miralles, realitzador d’Els experts, i compta amb la participació de tot l’equip d’iCat: redactors, productors, programadors i locutors.

Així doncs, iCat a casa s’ocuparà de l’actualitat cultural relacionada amb l’aturada per l’emergència sanitària, de les iniciatives digitals que el sector ofereix a la població i de promoure el consum cultural des de casa.

A més, iCat reforça la seva presència a les xarxes socials amb continguts exclusius, com ara recomanacions culturals, actualitat i canvis d’hàbits de consum cultural en qualsevol format.