iCat completa la seva programació amb la incorporació dels programes especialitzats, els quals s’afegeixen als programes diaris que es van posar en marxa a l’inici de la temporada.

La novetat és SerieSelektor, un nou programa sobre sèries presentat per Sílvia Comet i tres membres de la revista i festival Serielizados: Betu Martínez, Víctor Sala i Carlos Perelló. L’espai s’emetrà tots els dimecres a les 22 h, i es presenta com un consultori de sèries obert als oients, basat principalment a fer recomanacions, sense perdre de vista l’actualitat de la setmana, concursos, tràilers i bandes sonores.

La cultura ocuparà la franja de 22 a 23 h de dilluns a divendres. Els dilluns, arts escèniques a Entre caixes, amb Carme Canet i Pep Vila; dimarts, la literatura a L’irradiador, amb David Guzmán; dimecres, el nou SerieSelektor; dijous, el cinema a Memento, amb Josep Maria Bunyol, i els divendres, Generació digital, amb Albert Murillo.

Les nits dels caps de setmana estaran ocupades per diferents estils i gèneres musicals. Els dissabtes, a les 21 h, les músiques mestisses i urbanes de Casa Babylon, amb Rubén Sierra i Marc Isern; a les 22 h, l’electrònica a Beats per minut d’Òscar Broc; a les 23 h, els músics trien les cançons de la seva vida a 5 songs, amb Blai Marsé, i a les 23.30 h, Raül Hinojosa revisa l’escena alternativa a Songhunter.

Els diumenges, a les 21 h, l’escena jazz local i internacional a Jazz watusi, amb Dani Nel·lo; a les 22 h, l’escena emergent catalana a Sona 9, amb Lluís Gendrau, i a les 23 h, les músiques d’arrel a iCatMans, d’Ester Plana i Quim Rutllant.

Aquests programes se sumen a l’emissió diària d’espais com Els experts, Independents, Pista de fusta, El celobert i Delicatessen, que van arrencar el 31 d’agost.