L’ACPC celebrarà el proper dilluns la setena edició del Dia de la Premsa Comarcal, que excepcionalment no serà presencial i només es podrà seguir en streaming pel canal de YouTube de l’entitat. L’acte tindrà lloc a les 21, serà retransmès des de l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona, i estarà presentat per la periodista Xantal Llavina.

El protagonista d’aquesta edició serà el periodista com Iñaki Gabilondo, qui en conversa amb el periodista Josep Capella, i president de l’Associació Cultural Revista Cambrils, abordarà temes com els reptes que ha d’afrontar la professió, l’impacte de la pandèmia en la forma de narrar, o els trets diferencials de la premsa comarcal i local.

Posteriorment tindrà lloc una taula de debat sobre la situació actual amb les periodistes Núria de José, cap de redacció de la Xarxa Audiovisual Local; Violeta Gumà, cap de cultura de l’Agència Catalana de Notícies, i Sara González, col·laboradora en mitjans com RAC1, Catalunya Ràdio, TV3, TVE, Ràdio 4, SER Catalunya i EiTB.