Kiss Media ha fitxat el periodista Javier Pons perquè es faci càrrec del llançament del nou canal de TDT del grup, la llicència del qual va ser concedida pel Govern espanyol a mitjan octubre. De moment, no s’ha especificat el càrrec que tindrà l’exdirector de TVE donada la fase embrionària del projecte, que s’ha de posar en marxa en un màxim de sis mesos.

“Kiss Media reafirma amb aquest moviment la seva voluntat estratègica de consolidar-se com un grup multimèdia després d’anys de gestió reeixida de les seves cadenes Kiss FMHit FM i del seu canal de televisió temàtica Kiss TV”, assenyala en un comunicat el grup presidit per Blas Herrero. Fa un mes, Kiss Media ja es va reforçar amb la incorporació de Jaume Baró com a màxim responsable de continguts.

Javier Pons té una amplia trajectòria en el camp audiovisual iniciada el 1978 a Ràdio Reus. Després de passar per Ràdio Salou i Ràdio Lleida, el 1990 va ser nomenat cap de programes de Ràdio Barcelona. A la divisió radiofònica de Prisa després va treballar com a director de programació de M40 (1991-1994); director de M80 (1994-1996) i 40 Principales (1996-1998), i subdirector de les emissores musicals del grup (1998-1999)

El 2001, Pons es va incorporar a El Terrat com a director general, càrrec que va deixar el 2007 per fitxar com a director de TVE. A principis de 2010 va deixar la televisió pública per les retallades pressupostàries i la supressió de la publicitat, i poc després tornaria a Prisa com a conseller delegat de la divisió radiofònica, fins que va ser cessat el setembre de 2012.

Des d’aleshores, Javier Pons ha treballat per a diferents mitjans des de la seva empresa de consultoria audiovisual On Demand. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram