La directora d’IB3 Televisió, Mar Adrián Cortell, ha estat destituïda del càrrec aquest dilluns segons ha comunicat l’ens en un comunicat on no especifica el motiu del seu cessament. De forma transitòria, el seu lloc l’ocuparà Jordi Calleja Cortés, actual cap d’antena de la televisió pública balear.

La periodista valenciana va accedir a la direcció de la cadena l’octubre de 2011, i la seva etapa com a directora ha estat marcada per l’enfrontament amb les productores audiovisuals balears, que quan no portava ni un any ja van demanar la seva dimissió acusant-la d’afavorir empreses de la península en detriment de les de l’arxipèlag.

De fet, segons informa mallorcadiario.com de fonts de l’ens públic, la seva destitució estaria relacionada amb el presumpte bloqueig de contractes ja adjudicats a productores audiovisuals.

El passat gener, Adrián va ser imputada juntament amb el gerent i tot el consell d’administració per presumpta prevaricació administrativa i malversació de fons públics al no respectar els principis de publicitat i concurrència.

Aquesta era la segona etapa de Mar Adrián a IB3 TV, on entre 2004 i 2008 havia estat directora d’anàlisi, formats i continguts entre 2004 i 2008. Anteriorment havia treballat a Canal 9, Aragón TV i Antena 3. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram