El periodista Joan Foguet és el nou cap de continguts (informatius, esports i programes) de la Xarxa de Comunicació Local en substitució de Rafael de Ribot, qui s’ha incorporat a l’Institut d’Informació i Comunicació de Barcelona per dirigir la nova emissora municipal al 91.0 de l’antiga COMRàdio. Precisament, Ribot va ser fitxat per la Diputació fa dos anys com a director general de COMRàdio provinent d’El Singular Digital.

Segons assegura La Xarxa en un comunicat, Foguet treballarà per millorar i aprofundir en la línia de treball conjunt entre les ràdios i les televisions locals per oferir continguts de qualitat centrats en les activitats dels diferents municipis.

Joan Foguet va treballar com a redactor de política i cultura a El País de gener del 2008 a novembre del 2012, fins que va ser acomiadat arran de l’ERO que va executar el diari de Prisa. Posteriorment, a banda de col·laborar en diversos mitjans, va ser coordinador del web bcn.cat (de març a juliol del 2013) abans de fitxar com a assessor de la Fundació CatDem, càrrec que exercia en l’actualitat. Amb anterioritat també havia treballat a El Punt, Expansión, Actual i La Razón.