Prensa Ibérica Media ha nomenat el periodista Joan Serra Tur, fins ara director del Diario de Ibiza, com a subdirector general de continguts del grup per a Catalunya i les Illes Balears. L’objectiu del nomenament és reforçar l’estructura directiva de l’editora, potenciar les sinergies entre els seus mitjans, i afrontar els nous reptes de les seves diferents plataformes informatives, segons informa el grup.

El periodista eivissenc té la responsabilitat de coordinar els continguts de Diario de Mallorca, Diari de Girona, Regió 7, Diario de Ibiza i els setmanaris Empordà i Mallorca Zeitung.

Joan Serra ha estat al capdavant del Diario de Ibiza durant 22 anys i set mesos. Abans d’incorporar-s’hi havia estat redactor en cap (1988), subdirector (1989) i director (1989-1993) del desaparegut La Premsa de Ibiza. Anteriorment el periodista també havia exercit com a cap de programació, cap d’informatius i redactor de Radio Popular de Ibiza (1977-1988) i corresponsal de La Vanguardia, Efe, TVE i El Día de Baleares (1977-1988).

Per ocupar la vacant en la direcció de Diario de Ibiza, Prensa Ibérica ha nomenat Cristina Martín Vega, qui ha desenvolupat tota la seva trajectòria professional en el mitjà. S’hi va incorporar el 1995 com a redactora, i ha ocupat els càrrecs de cap de secció i redactora en cap.

En la mateixa remodelació, el grup ha nomenat Rita Vallès i Serra com a subdirectora del Diario de Ibiza, on es va incorporar el 1994 per dirigir el Club Diario, tasca que ha desenvolupat fins ara i que ha simultaniejat amb altres feines a la redacció. Anteriorment havia treballat a Última Hora, Radio Popular de Ibiza, Radio Ibiza SER, en la corresponsalia de TVE i La Prensa de Ibiza.