El consell d’administració d’Unidad Editorial ha nomenat Joaquin Manso com a nou director del diari El Mundo. El fins ara director adjunt relleva Francisco Rosell, qui va assumir el càrrec fa cinc anys, i que desenvoluparà funcions directives en l’àmbit d’Unidad Editorial. 

El principal objectiu de Manso serà “garantir el rigor i la qualitat informativa” de la capçalera per afrontar els reptes del periodisme actual i la transformació digital.  

“Serà un orgull estar al capdavant de la redacció amb més talent del periodisme espanyol. Una nova generació, que es va fer periodista perquè abans va ser lectora d’El Mundo, assumeix el repte de modernitzar els seus valors”, ha assenyalat el nou director.  

Joaquín Manso es va incorporar a El Mundo el 2006, i des d’aleshores ha passat per totes les categories professionals de la redacció. El 2017 va ser nomenat director adjunt del diari, responsabilitzant-se de l’àrea d’informació.  

Francisco Rosell, amb cinc anys, ha estat el segon director més longeu a El Mundo, només superat pel fundador Pedro J. Ramírez, cessat després de gairebé 24 anys. Després d’ell, Casimiro García-Abadillo va exercir la responsabilitat durant 15 mesos, David Jiménez en va durar 13, i Pedro G. Cuartango un any.