El periodista Jordi Basté torna a TV3 per presentar-hi un programa per primer cop (sense deixar el magazín El món a RAC1). Es tracta d’una proposta de Lavinia Audiovisual amb la qual es vol explicar com s’està transformant la vida quotidiana a causa de les innovacions tecnològiques, la globalització i el canvi climàtic.

El nou espai estarà format per 13 episodis temàtics que cobriran diversos àmbits (transport, medicina, habitatge, esport, alimentació…), en els quals Basté conversarà amb especialistes, donarà a conèixer projectes capdavanters i experimentarà en primera persona moltes de les innovacions. De moment no han transcendit ni nom del programa ni la data d’estrena. 

D’aquesta manera, el director i presentador d’El món a RAC1 per primera vegada tindrà programa propi a TV3, on havia passat per espais com La tarda és nostraGol a gol i Basquetmania. El darrer cop, a l’octubre de 2016, Basté hi va fer una incursió puntual per conversar amb el futbolista Gerard Piqué en un capítol de Fora de sèrie.