El consell d’administració del Diari de Girona ha nomenat al periodista Josep Callol com a nou director. Substituirà Jordi Xargayó, qui plega després de més de 40 anys al mitjà, els darrers 23 com a director. A més, Oriol Puig assumirà la subdirecció del mitjà. El relleu es produirà l’1 de juny.

Josep Callol assumeix la direcció després d’una llarga trajectòria al Diari de Girona iniciada el 1996, primer com a redactor de successos, comarques i política, i des de 2002 com a cap de secció de comarques i redactor en cap d’informació local.

Callol es va iniciar en la comunicació a Ràdio l’Escala el 1987, i posteriorment va treballar a Ràdio Grup i Onda Rambla Girona, a més de col·laborar a Televisió de Girona i els setmanaris Hora Nova de Figueres i Proa de Palamós.

Per la seva part, Oriol Puig es va incorporar al Diari de Girona l’any 2000, passant per diferents seccions fins que el 2006 va ser nomenat cap de secció d’economia. Una dècada més tard, ja com a cap de redacció i coordinador multiplataforma, va coordinar el procés de transformació digital de la redacció del mitjà.