El fins ara director de Ràdio Barcelona i de la Cadena SER a Catalunya, Josep Maria Girona, ha estat nomenat director corporatiu de comunicació de Prisa Ràdio. Aquest càrrec de nova creació, que depèn del president i del conseller delegat de Prisa Radio, ha de dirigir el procés de comunicació interna i externa, a més de participar en la definició de l’estratègia del grup “d’acord amb els processos de canvi que s’estan produint”, segons va comunicar l’emissora aquest dijous.

En substitució de Girona al capdavant de Ràdio Barcelona i de SER a Catalunya ha estat nomenat Javier Mérida, fins ara director general de Televisa Radio a Mèxic, empresa participada al 50% per Prisa i Televisa.

Josep Maria Girona (Alcover, 1959) va començar a Ràdio Reus, on va ser redactor, cap dels serveis informatius i director. El 1990 va ser nomenat cap d’informatius de Catalunya, i des de feia 10 anys era director de Ràdio Barcelona, càrrec que compatibilitzava amb el de la SER a Catalunya. Actualment també és professor del Màster de Periodisme de la Facultat de Comunicació de la Universitat Ramon Llull i vicepresident de l’Associació Catalana de Ràdio.

Javier Mérida (Algesires, 1967) és llicenciat en ciències empresarials i MBA per Esade. Treballa a la SER des del 2002, on primer va ser cap estatal de vendes i després director de la SER a Màlaga. Des del 2006 dirigia Televisa Radio.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram