El secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí, assegura que l’Executiu és “conscient” que els mitjans de comunicació local juguen un paper “molt important”, com l’han jugat històricament pel que fa a la llengua i a l’hora de crear un sentiment de pertinença i de cohesió al voltant del territori.

Per això, Martí, considera que s’ha de mirar amb “preocupació” la situació actual dels mitjans de proximitat, així com “consolidar eines que els facilitin la vida”. És a dir, la producció de continguts i “l’accés fàcil i econòmic” a la informació. En aquest sentit, entén que l’Agència Catalana de Notícies (ACN) fa aquest paper i “el seguirà fent” en un futur.

Josep Martí va fer aquestes declaracions el passat dissabte en una jornada organitzada per la demarcació de les Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes que va tenir lloc a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.

Durant la seva intervenció, el secretari de Comunicació no va descartar que alguns mitjans públics acabin fusionant-se per “optimitzar recursos” i evitar la “duplicitat de serveis”.

Font: ACN