Prensa Ibérica ha nomenat l’economista Juan Antonio López Ruiz de Zuazo com a nou conseller delegat per a les societats del grup al País Valencià. El directiu té l’encàrrec d’impulsar les sinergies entre les empreses, així com la modernització de sistemes i estructures per millorar el servei que ofereix Prensa Ibérica i també per afrontar futurs projectes d’expansió.

Juan Antonio López es va incorporar al grup el 1987, on ha exercit diversos càrrecs a les Canàries, Andalusia, Múrcia, Illes Balears i País Valencià. Actualment era director general de gestió dels diaris Información d’Alacant, La Opinión de Murcia i La Opinión de Málaga (els dos últims continuaran sota la seva supervisió).

Al País Valencià, Prensa Ibérica edita els diaris Levante-EMV, Información i Superdeporte, i és propietària de les televisions Levant TV i Información TV; de l’emissora 97.7 Radio Levante; de les plantes d’impressió Artes Gráficas Mediterráneo de València (AGM) i Localprint d’Alacant, i de l’empresa de serveis tecnològics Recursos en la Red (RENR).