Atresmedia TV ha incorporat Juan Ignacio Jiménez Gargantilla com a nou director de desenvolupament de negoci digital, centrat en la gestió del disseny de producte de la plataforma Atresplayer i la nova Atresplayer Premium.

El nou directiu treballarà en el desenvolupament de noves ofertes AVOD i SVOD, la potenciació del negoci B2C i la creació de noves vies d’ingressos en l’àmbit dels nous mitjans. Entre els objectius, aconseguir aliances estratègiques amb proveïdors en l’àmbit dels continguts, així com acords preferencials amb socis tecnològics. Per aconseguir-ho, Jiménez coordinarà el treball de diferents direccions de la companyia per tal de potenciar el creixement en aquesta àrea.

Juan Ignacio Jiménez té una àmplia experiència en el sector audiovisual: ha estat director de continguts i adquisicions de Vodafone TV (2017-2019) i director d’adquisició de drets de TVE (2009-2015). Anteriorment també havia treballat a Antena 3 com a gerent d’adquisicó de drets de producció aliena (2005-2009) i gerent de control de gestió (1999-2005).