Fins ara, entre setmana, l’emissora pública reservava els migdies a l’entreteniment i l’humor, mentre que els esports regnaven al vespre, la nit i el cap de setmana. La propera temporada això canviarà i Catalunya Ràdio programarà un espai d’actualitat esportiva a la franja del migdia.

En concret, el nou programa, realitzat i presentat Francesc Garriga, periodista de l’equip d’esports de la casa, emetrà de 13 a 14 h. Aquesta novetat farà que la tercera temporada del programa Tot és molt confús, de Pere Mas, vegi reduïda a la meitat la seva durada, ja que s’emetrà de 12 a 13 h.

El nou programa d’esports, encara sense nom, repassarà l’actualitat des d’un vessant “desenfadat, amè, distès i fins i tot divertit, amb alguns punts d’humor”, segons l’emissora. L’horari permetrà, entre altres coses, connectar en directe amb les rodes de premsa del Barça i Espanyol.

La nova proposta esportiva s’afegeix a Catalunya Vespre Esports, El club de la mitjanit, a més de l’espai dels cap de setmana, Tot gira, i les transmissions.