La demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes ha posat en marxa l’aplicació mòbil ConvoAppTGN, una agenda de les convocatòries de premsa de la zona. Desenvolupada per l’empresa tarragonina Technodac, l’aplicació està disponible gratuïtament per a disposititus Android i iOS.

L’objectiu principal de la iniciativa és incloure en una sola plataforma totes les convocatòries de premsa per facilitar la feina als professionals de la comunicació, i alhora fer més visibles institucions, entitats i empreses.

A través d’un intuïtiu calendari, els usuaris poden conèixer de forma senzilla i ordenada les rodes de premsa convocades al Camp de Tarragona. A més, hi ha l’opció de filtrar els esdeveniments per zones (Alt Camp i la Conca de Barberà / Valls i Montblanc; Baix Camp i Priorat / Reus i Falset; Baix Penedès / El Vendrell; i Tarragonès / Tarragona), seccions (cultura, economia, societat, política i esports) o convocants.

Clicant en un determinat esdeveniment es visualitza el títol, el motiu, el convocant, el dia, l’hora, el lloc, l’adreça i, si n’hi ha, la foto. També es pot confirmar l’assistència a l’acte, obrir l’adreça a Google Maps o compartir la convocatòria a través de correu o WhatsApp.