L’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) ha posat en marxa la campanya 100.000 subscripcions, cap català sense una revista, una crida per donar a les publicacions “l’impuls i el suport que necessiten” i fer arribar les capçaleres a tots els municipis de Catalunya a través de biblioteques, escoles, sales d’espera, punts d’informació juvenil, centres d’atenció primària, etc.

La campanya, que posa de manifest la importància de les revistes en català, inclou diferents modalitats de participació amb ofertes i descomptes per facilitar les subscripcions en paquets.

A més, l’APPEC demana a les institucions que vetllin per la presència de les publicacions en català a les biblioteques, ja que considera que són “l’aparador més destacat” per a la literatura i la premsa nacionals, a més dels “principals prescriptors” i un “referent” per als lectors.

L’Associació explica que la campanya convida a fer un “petit gest” que garanteixi la difusió i la vitalitat d’unes capçaleres que “reforcen” la identitat cultural i “sense les quals el país no s’entendria”.