El diari Ara remodela la seva oferta dels diumenges amb l’estrena aquest cap de setmana de dos nous suplements. D’una banda, hi ha Diumenge, un quadernet de 24 pàgines amb reportatges, entrevistes, anàlisi i opinió que aposta per l’anomenat slow journalism per aprofundir en les notícies de transcendència més enllà de l’actualitat diària.

El nou suplement disposa de columnistes propis, manté l’acord amb The New York Times i hi suma el signat amb The Economist per incloure els seus articles més interessants. Diumenge també incorpora les quatre pàgines dedicades a ciència, a més dels observatoris sobre afers internacionals i socials, i l’entrevista del director amb pensadors i teòrics que analitzen el món que ve.

L’altra novetat, de nom RAR, substitueix l’Ara tu i cada setmana utilitzarà un personatge com a fil conductor per parlar d’estils de vida, viatges i esfera personal. Més concretament, el suplement aplica la teoria dels sis graus de separació (segons la qual dues persones qualssevol estan unides per no més de sis baules d’una cadena de relacions) i explora l’univers relatiu del personatge a través de connexions no sempre evidents. El protagonista del primer RAR és Pep Guardiola.

Els dos nous quadernets se sumen a la resta de suplements del diari. El divendres Play recull les recomanacions culturals i propostes d’activitats per ajudar a planificar el cap de setmana. A més, a partir del dia 16 aquest suplement formarà part de la secció de cultura, integrant d’aquesta manera les cartelleres de teatre, cinema i exposicions.

Els dissabtes es mantenen Criatures i Ara Llegim, mentre que els diumenges segueix incorporant el suplement Emprenem, a partir d’ara com annex de la secció d’economia.