A partir de l’última setmana d’octubre, el suplement Time Out Cultura passarà a dir-se Time Out Cap de Setmana i deixarà d’acompanyar el diari Ara els diumenges per fer-ho els divendres. La seva reubicació, però serà compensada amb nous suplements, els quals acompanyaran l’Ara Kids els diumenges.

Així, el 30 d’octubre s’estrenarà un suplement humorístic que vol reprendre la tradició de l’humor gràfic català. Tindrà vuit pàgines on oferirà una visió satírica de l’actualitat a través d’il·lustracions de diversos ninotaires i amb la participació de Minoria Absoluta. A més, recuperarà clàssics com Perich o Gin i inclourà dues pàgines de passatemps.

Una altra novetat per als diumenges serà Global News, un suplement que ajudarà a aprendre anglès a partir d’articles del New York Times comentats per dos professors, complementats amb exercicis vinculats als reportatges. Finalment, també el dia 30 tornarà l’Ara Emprenem, que passa de dissabte a diumenge.

Finalment, el 27 d’octubre s’estrena un nou espai dedicat a la informació científica en totes les seves branques. Així, cada dijous es donarà resposta a algunes de les grans preguntes de la ciència, es parlarà de les principals investigacions i descobertes, i s’inclourà un espai de divulgació. Tot plegat s’acompanyarà de reportatges cientfics del New York Times.