El periodista Jordi Seguer considera que no pot exercir en plenitud les funcions de director de Vallès Visió. Per aquest motiu, segons informa Contrapunt, ha posat el seu càrrec a disposició del Consorci Teledigital Mollet si no és que aquest el ratifica i li atorga les competències que li corresponen.

En una carta enviada als membres de l’ens, Seguer es mostra en desacord amb la proposta que el Consorci ha presentat per modificar el contracte amb Lavínia, i es queixa que no se l’ha tingut en compte, tot denunciant la “manca de transparència, secretisme i cap voluntat d’escoltar possibles alternatives tant programàtiques com de reajustament de personal”.

A més, el director de la televisió local també es mostra molest per “altres decisions” que des d’un temps ençà està prenent “de manera unilateral” l’assessor de l’ens, Feliu Tura.

Censura als informatius

El periodista explica que en els darrers mesos ha observat una “marcada i notòria presència” de la productora Lavínia en la presa de “decisions transcendents”, així com que no se li ha permès assistir a les reunions de presa de decisions de funcionament del canal.


En la missiva enviada al Consorci, Jordi Seguer assegura que “és molt lamentable que cada dia s’hagi de passar censura prèvia a l’escaleta de l’informatiu diari quan som els professionals que estem treballant els qui hauríem de marcar els criteris”. “Hi ha coses que com a professional no puc acceptar”, afirma en declaracions a Contrapunt.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram