L’Arxiu de Revistes Catalanes Antigues (ARCA) ha incorporat en el seu fons tots els exemplars del diari La Publicitat, que es va publicar entre el 2 d’abril de 1878 i el 22 de gener de 1939. La històrica capçalera ha estat digitalitzada i es pot consultar íntegrament al portal cooperatiu de l’ARCA, impulsat per la Biblioteca de Catalunya, que compta amb 301 títols de publicacions completes i 1.168.462 pàgines.

El diari va canviar de capçalera diverses vegades: les de més durada van ser La Publicidad, quan s’escrivia en castellà, i La Publicitat, quan el va adquirir Acció Catalana per publicar-lo íntegrament en català.

De la mateixa manera que va anar canviar de nom, també ho va fer la seva tendència, des del Partit Democràtic de Castelar passant pel de Lerroux, l’Esquerra Catalana i, finalment, Acció Catalana. Al llarg de les diferents etapes, la publicació va comptar amb col·laboradors com Apel·les Mestres, Frederic Soler (Pitarra) Antoni Rovira i Virgili, Francesc Macià, Josep Pla, Pompeu Fabra, Josep Carner i Josep M. de Sagarra, entre d’altres.

La digitalització de La Publicitat ha estat realitzada pel Parlament de Catalunya a partir de la col·lecció en microfilm de l’Arxiu Històric de la Ciutat. Segons destaca el Departament de Cultura, aquest és un exemple dels “beneficis” de la col·laboració institucional per al coneixement, la investigació i l’accés a la cultura.