Coincidint amb la Diada de Sant Jordi, la plataforma iQuiosc.cat ha posat en marxa una tarifa plana de 9,99 euros mensuals que permet llegir sense límits el centenar de revistes adherides. A més, si es contracta el servei abans del 31 de maig, les persones usuàries disposaran d’un mes de prova gratuït. 

La plataforma digital de premsa i revistes en català, l’única del mercat, va ser impulsada l’abril de fa dos anys per la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals. Actualment, la seva oferta supera les 200 capçaleres i les 15.000 edicions entre diaris, publicacions comarcals, gratuïtes i revistes.

La plataforma permet comprar exemplars de forma individual i subscriure-s’hi per 3, 6 o 12 mesos segons cada publicació. A més, compta amb una àmplia oferta de mitjans gratuïts que, és clar, es poden descarregar sense càrrec.

Segons explica la Federació, ja hi ha més de 20.000 persones usuàries habituals de l’iQuiosc.cat, que disposa d’aplicació mòbil gratuïta per a dispositius Apple i Android on queden descarregades les publicacions per llegir-les sense connexió a internet.