La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha avaluat 150 propostes en la segona convocatòria de projectes dirigida a nous talents i formats innovadors de continguts per al canal 33, la meitat que les 300 rebudes en la primera crida, set mesos abans.

Dels projectes rebuts, els responsables de continguts de Televisió de Catalunya n’han seleccionat 20. S’ha valorat especialment l’originalitat en el format, la incorporació de nous recursos i llenguatges audiovisuals, i s’han prioritzat els projectes pensats per ser distribuïts per diferents pantalles amb un format propi per a cadascuna.

Aquests 20 projectes participaran en una sessió final de pitching a Sant Joan Despí, on se n’escolliran un mínim de cinc per produir-los, com en la primera convocatòria.

La convocatòria buscava de manera especial propostes innovadores com a finestra per als creadors joves, projectes singulars que no encaixarien en l’àmbit televisiu generalista convencional, i s’adreçava principalment a professionals independents, nous creadors, titulats en comunicació audiovisual, productores i al sector audiovisual en general.

La crida es dirigia a tot tipus de formats i continguts, tant des de projectes culturals en la seva concepció més àmplia fins a propostes artístiques, passant per l’entreteniment, les docusèries i la ficció, així com propostes híbrides.