El director general del Futbol Club Barcelona (FCB), Antoni Rossich, i el director de l’Agència Catalana de Notícies (ACN), Saül Gordillo, van signar la setmana passada un conveni de col·laboració mitjançant el qual el servei de notícies en anglès, Catalan News Agency (CNA), difondrà l’activitat del club.

En concret, l’agència, crea la secció esportiva Sports, a través de la qual informarà de les notícies més rellevants de la Fundació i del primer equip del Barça: prèvies dels partits, cròniques, rodes de premsa, fitxatges, etc.

Saül Gordillo valora positivament la col·laboració, en considerar que “era imprescindible que la Catalan News Agency tingués informació del Barça, ja que no s’entén Catalunya sense una de les icones globals d’aquest país”. També va destacar que l’acord “reforçarà” els continguts de l’ACN en anglès.

La col·laboració coincideix amb la posada en funcionament del butlletí electrònic d’actualitat catalana en anglès, que es podrà rebre sol·licitant la subscripció gratuïta al portal de la CNA. El butlletí té una periodicitat quinzenal i compta amb una edició internacional, així com d’específiques per a la Unió Europea, Estats Units, Regne Unit i Alemanya. Més endavant es posarà en funcionament l’edició per a França en francès.