Les polítiques d’estalvi i de confluència han arribat als esports. La temporada que ve, El club de la mitjanit de Catalunya Ràdio serà multicanal i també s’emetrà per televisió a través del canal Esport3, a més de per internet. Es tracta del primer programa de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals que serà alhora de televisió i de ràdio.

Així doncs, a partir del 5 de setembre, el programa conduït per Francesc Garriga s’emetrà en directe de dilluns a divendres, de 23 a 1 h simultàniament, per Catalunya Ràdio i Esport3. Aquesta és una de les grans apostes esportives de la CCMA per a la tardor, i un “gran repte” audiovisual.

El club de la mitjanit intentarà mantenir la seva essència en un nou format pensat per als dos mitjans. “Es farà des del plató d’Esport3 en gran mesura, però no desconnectarem de la ràdio perquè, de fet, el programa es cuinarà a Catalunya Ràdio i després es transformarà per convertir-lo també en un programa de televisió”, explicava diumenge sobre el nou espai Christian Garcia, cap d’esports de la CCMA. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram