La Generalitat i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals han signat un acord de col·laboració per al foment i l’ús de llengües estrangeres (principalment l’anglesa) entre la ciutadania, i en especial entre els infants i els joves.

Mitjançant aquest conveni, es desenvoluparan diferents iniciatives que implicaran els mitjans públics i que s’aniran concretant les properes setmanes.

En el marc d’aquest acord, properament se signarà un conveni amb el Departament d’Ensenyament per a l’emissió al Super3 d’una sèrie en anglès, Wordgirl, que s’emetrà en horari escolar, a les 12 del migdia, i que vol ser un instrument per a alumes i mestres per reforçar l’aprenentatge d’aquesta llengua.

Durant la signatura, el passat dimecres, el president de la Corporació, Brauli Duart, va recordar que l’ens ha estat pioner en aquest àmbit, amb actuacions com el dual, els subtítols en anglès en les pel·lícules, els talls de veu en versió original subtitulats als informatius o, la programació del Super3, amb el concurs Fish and chips, els videoclips del programa Tags, o la iniciativa del Super English Day.