El consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha aprovat aquest dimecres la proposta de contracte programa corresponent al període 2013-2016. Ara el document es remetrà al Govern, amb qui s’haurà d’acordar el text definitiu, que fixarà les aportacions econòmiques de la Generalitat.

El projecte aprovat recull la proposta presentada el passat 24 d’abril pel president de l’ens, Brauli Duart, a la resta de consellers. El document proposa unificar les diferents empreses del grup en una única societat i que s’estableixi una estructura interna que s’adeqüi a una “visió multiplataforma de la creació i distribució de continguts”. A més, planteja eliminar duplicitats i un nou marc laboral “més flexible i polivalent”.

Segons la Corporació, els canvis busquen “superar” la gestió la gestió diferenciada per mitjans i seguir la línia dels projectes de transformació empresarial impulsats per les principals corporacions públiques europees. L’objectiu d’aquesta reorganització és garantir la viabilitat i la sostenibilitat del servei públic de comunicació que ofereix la CCMA, mantenint l’oferta actual, afirma l’ens en un comunicat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram