El consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha aprovat aquest dimecres el nomenament d’Elisabet Ventura com a cap de comunicació i relacions institucionals de l’ens. Es tracta d’un càrrec de nova creació arran del procés iniciat fa any i mig per unificar en una mateixa àrea els departaments de premsa, el de comunicació interna de la CCMA i de TV3, i el de relacions institucionals i amb els mitjans de la Corporació.

Ventura s’encarregarà de definir l’estratègia de comunicació i les relacions institucionals per a tota la Corporació, i donarà servei a TV3, Catalunya Ràdio i la pròpia CCMA, tant a nivell extern com intern.

La periodista també assumirà la relació de l’ens amb el Parlament i el Consell de l’Audiovisual de Catalunya, les relacions institucionals amb les diferents entitats i institucions del país, així com les relacions públiques.

Elisabet Ventura (Manresa, 1980) porta més de 10 anys de trajectòria professional a la Corporació, on ha format part del gabinet de direcció de l’ens i de la direcció de comunicació i relacions institucionals. A més, ha estat responsable de la comunicació de tecnologia i de noves plataformes, i ha treballat en diferents àmbits en la comunicació tant de Catalunya Ràdio com de TV3. Anteriorment, Ventura havia treballat a Ràdio Manresa i en comunicació institucional a nivell local.