La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha obert un procés de selecció per generar una borsa de treball de cara a les contractacions temporals que es puguin produir de redactors, ENG i conceptualitzadors digitals durant els propers dos anys.

Els llocs de treball a cobrir podrien ser per a diversos departaments: informatius, esports, programes, comunicació corporativa, Catalunya Música, publicitat i mitjans digitals.

Les persones acceptades en la borsa de treball de la CCMA optaran a contractes de caràcter temporal (interinitats, eventuals per circumstàncies de la producció, interinitats fins a la cobertura de la vacant…) amb una retribució anual de 46.990,18 euros.

Entre altres requisits, les persones aspirants han de tenir una titulació de Grau en Periodisme, Publicitat o Comunicació Audiovisual amb un mínim de sis mesos d’experiència dels últims cinc anys en l’equip de redacció d’un mitjà de comunicació, empresa audiovisual o departament de comunicació; o bé tenir una titulació d’altres graus universitaris amb dos anys d’experiència dels últims cinc en la redacció d’un mitjà, empresa audiovisual o departament de comunicació.

El termini per presentar candidatures finalitza el 23 de juliol.