La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació comptarà amb una plantilla inicial de 500 treballadors, una mica menys de la tercera part que la que tenia RTVV. El consell rector del nou ens públic dijous va donar el vistiplau a la plantilla de 469 treballadors i la distribució plantejada per la directora general, Empar Marco, que se sumen als 31 treballadors aprovats fa uns mesos per a l’àmbit administratiu.

Ara la proposta necessita l’aprovació de les direccions generals de Pressupostos i de Sector Públic de la Generalitat. A més, s’ha de negociar amb els sindicats les proves d’accés.

El document contempla un equip amb 89 redactors/periodistes; 39 redactors d’audiovisual en anglès; 10 SEO mànager; 27 periodistes esportius i 18 més amb coneixements d’anglès; 3 analistes de social media; 4 meteoròlegs; 9 assessors lingüístics; 6 grafistes, i 10 auxiliars administratius, segons explica Europa Press.

La proposta també inclou 7 llocs de treball de realitzador; 12 d’ajudant de realització; 30 operadors de càmera i muntadors; 25 llocs per a operadors de so i control, i 4 per a treballs en il·luminació, entre d’altres.